Aktualitete

Realizohet projekti: "Përmirësimi i kushteve të banimit për komunitetin Rom në lagjen Kodra"
16. Qershor 2017.

Realizohet projekti: "Përmirësimi i kushteve të banimit për komunitetin Rom në lagjen Kodra"

Projektin ka financuar Komuna e Kajlit nga Luksemburgu, në kuadër të marrëveshjes për binjakëzim me Komunën e Ulqinit. Kryetari Cungu me bashkëpunëtorë vizitoi langjen Kodra për tu njoftuar nga afër me punimet e kryera në këtë zonë. Ai i njoftoi banorët që Komuna do të vazhdojë të investojë në prëmirësimin e kushteve të banimit në këtë pjesë të qytetit.

16. Qershor 2017.
Nxënësit nga Distrikti 23 I Vjenës  po qëndrojnë për vizitë në qytetin tonë

Nxënësit nga Distrikti 23 I Vjenës po qëndrojnë për vizitë në qytetin tonë

Kryetari I Komunës Nazif Cungu  priti sot në  takim  nxënësit e shkollës  së mesme të qytetit tonë ,,Vëllazërim -Bashkim,, dhe ...

15. Qershor 2017.

Reagim: Rasti Milky Way

Ish kyetari i Komunës gjegjsisht ish sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financat, Fatmir Gjeka ka shumë arsye të jetë i shqetësuar për shkak të ...

09. Qershor 2017.
Komuna e Ulqinit fillon një sërë aksionesh në asgjësimin e mushkonjave

Komuna e Ulqinit fillon një sërë aksionesh në asgjësimin e mushkonjave

Sekretarijati për veprimtari komunale dhe mrojtëje të ambinetit në kuadër të masave të rritjes dhe sigurimit të cilësisë ...

09. Maj 2017.

Në Ulqin shënohet Dita e Evropës

Në organizim të Ministrisë për  cështje  evropiane dhe Komunës së Ulqinit sot u shënua -9 maji Dita e Evropës. Fillimisht kryetari i ...

24. Maj 2017.
Furnizim më i mirë me ujë këtë sezon

Furnizim më i mirë me ujë këtë sezon

Sot në mënyrë solemne u bë dorëzimi i donacionit të Agjencisë Turke për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim - TIKA për NP ...

15. Maj 2017.
Beach handball në Ulqin

Beach handball në Ulqin

Kryetari Cungu priti sot përfaqësuesit e Fedetatës Evropiane të Handbollit Ole Jorstad dhe Marko Trespidi si dhe përfaqësuesin e Federatës të Handbollit ...

05. Maj 2017.
Fillim i mbarë për sezon turistik

Fillim i mbarë për sezon turistik

Ky, ishte  vlerësimi  që i bëri Kryetari i Komunës Nazif Cungu , manifestimit tradicional,,Të gjithë për turizëm,, dhe vizitave të shumta ...

29. Prill 2017.
Delegacioni nga Komuna e Ulqinit në vizitë zyrtare në Kajl të Luksemburgut

Delegacioni nga Komuna e Ulqinit në vizitë zyrtare në Kajl të Luksemburgut

Një delegacion nga Komuna e Ulqinit i kryesuar nga Kryetari i Komunës Nazif Cungu dhe Kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq, gjendet në vizitë zyrtare në Komunën e ...

25. Prill 2017.
Biznesmenet Turq të interesuar të investojnë në Ulqin

Biznesmenet Turq të interesuar të investojnë në Ulqin

Sot kryetari I komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu priti perfaqesuesit e biznesit nga Konya e Turqisë të cilët shprehën interesimin e vet për investime në ...