01. Jun 2018.

Predsjednik Opštine Ulcinj,  donijeo je Zaključak broj 01- 213/18 od 01.06.2018. godine, o utvrđivanju Nacrta Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i Nacrt odluke stavio na javnu raspravu, te obavezao Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta,  da shodno članu 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni list CG", br. 02/18) sprovede javnu raspravu, Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta objavljuje 

PROGRAM JAVNE RASPRAVE

Javna rasprava će trajati 15 dana.

Javna rasprave će se održati u periodu od  01  do  15. Juna   2018. godine.Nacrt Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta će se objaviti:na internet site-u Opštine Ulcinj, au štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta u kancelariji 77, na prvom spratu.

Centralna Javna rasprava održat će se u utorak 12 juna  2018 g. sa početkom u 11,00h u administrativnoj zgradi opštine Ulcinj u Sali Skupštine opštine.    

Program javne rasprave objavit će se na sajtu opštine Ulcinj www.opstinaulcinj.com  i  putem  medija.

Pozivaju se zainteresovani organi, organizacije, ustanove, nevladine organizacije, privredna društva, preduzetnici, mjesne zajednice, građani i drugi zainteresovani subjekti da uzmu učešće u javnoj raspravi i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.

Po okončanju rasprave, Sekretarijat se obavezuje da razmotri sve prispjele komentare, predloge ili sugestije učesnika javne rasprave, sačini rezime komentara i stavova o prihvatanju, kao i razlozima njihovog eventualnog neprihvatanja, sačini izvještaj o rezultatima javne rasprave 

Primjedbe, predlozi i sugestije  dostavljaju se u pisanoj formi na adresu:

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta, (na arhivi Opštine), ili na e-mail 

mustafa.gorana@ul-gov.me

Sekretarijat za komunalne djelatnosti i zaštitu ambijenta, će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će biti dostupan javnosti putem navedenog sajta opštine Ulcinj i biti sastavni dio materijala za sjednicu Skupštine.

 S E K R E T A R: Mustafa Gorana, dipl.ing.maš.

 

Zaključak o utvrđivanju nacrta odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta

Veličina: 1.15MB | Adobe PDF

Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta

Veličina: 0.14MB | Adobe PDF

Odluka o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta

Veličina: 0.19MB | Adobe PDF

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zmljišta

Veličina: 6.91MB | Adobe PDF