03. Februar 2017.

Predsjednik opštine Ulcinj,  donijeo je Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke о naknadi za korišćenje prostora za neformalne objekte, i stavio na javnu raspravu, te obavezao Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta,  da shodno članu 109 Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni list RCG", br. 42/03, 28/04, 75/05 i 13/06 i "Službeni list CG", br. 88/09, 03/10, 38/12, 10/14, 57/14 i 03/16) sprovede javnu raspravu

Nacrt se stavlja na 

J A V N U   R A S P R A V U

Javna rasprave će se održati u periodu od 01. do 16. februara 2017. godine.

Nacrt odluke će se objaviti:

 na internet site-u Opštine Ulcinj, a u štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta u kancelariji 75, na prvom spratu.

Centralna Javna rasprava održat će se u ponedjeljak 13. februara 2017. godine sa početkom u 13,00h. 

Program javne rasprave objavit će se na sajtu opštine Ulcinj www.opstinaulcinj.com  i  putem  medija.

Pozivaju se građani, mjesne zajednice, nevladine organizacije, civilni sector, organi, javne službe i stručne institucije, predstavnici  javnih ustanova i preduzeća,   da se uključe u proces javne rasprave i daju svoj doprinos da sadržaj odluke bude što kvalitetniji.

Po okončanju rasprave, Sekretarijat će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi sa primjedbama, predlozima i sugestijama učesnika u svim fazama donošenja odluka kao i razlozima njihovog eventualnog neprihvatanja.

Primjedbe, predlozi i sugestije  dostavljaju se u pisanoj formi na adresu:

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta,  (na arhivi Opštine), ili na e-mail

mustafa.gorana@ul-gov.me

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta, razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, u svim fazama donošenja odluke kao i razlozima njihovog eventualnog

 V.D.  S E K R E T A R,

Mustafa Gorana, dipl.ing.maš.

 

Javna Rasprava: Odluka o naknadi za neformalne objekte

Veličina: 0.8MB | Adobe PDF

Zaključak nacrta odluke za neformalne objekte

Veličina: 0.89MB | Adobe PDF

Nacrt Odluke о naknadi za korišcenje prostora za neformalne objekte

Veličina: 0.2MB | Adobe PDF