01. Septembar 2016.

Predsjednik opštine Ulcinj,  donijeo je Zaključak broj 01-1648/16 od 29.08.2016. godine, o utvrđivanju Nacrta odluke o  vodosnabdijevanju seoskih i drugih naselja na teritoriji opštine Ulcinj i Nacrt odluke stavio na javnu raspravu, te obavezao Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta,  da shodno članu 109 Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni list RCG", br. 42/03, 28/04, 75/05 i 13/06 i "Službeni list CG", br. 88/09, 38/12, 10/14 i 57/14) sprovede javnu raspravu,

Nacrt se stavlja na 

J A V N U   R A S P R A V U

Javna rasprave će se održati u periodu od 01. do 16. septembra 2016. godine.

Nacrt odluke će se objaviti: na internet site-u Opštine Ulcinj, a u štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta u kancelariji 77, na prvom spratu.

Centralna Javna rasprava održat će se 16. septembra 2016. godine sa početkom u 11,00h. 

Program javne rasprave objavit će se na sajtu opštine Ulcinj www.ul-gov.me.com  i  putem  medija.

Pozivaju se građani, stručne institucije, zainteresovani organi, civilni sektor i dr. da učestvuju u javnoj raspravi.

Po okončanju rasprave, Sekretarijat će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi sa primjedbama, predlozima i sugestijama učesnika u svim fazama donošenja odluka kao i razlozima njihovog eventualnog neprihvatanja.

Primjedbe, predlozi i sugestije  dostavljaju se u pisanoj formi na adresu:

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta, (na arhivi Opštine), ili na e-mail: mustafa.gorana@ul-gov.me

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta, razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, u svim fazama donošenja odluke kao i razlozima njihovog eventualnog neprihvatanja, koji  će biti dostupan javnosti putem navedenog sajta opštine Ulcinj i biti sastavni dio materijala za sjednicu Skupštine.

 V.D. SEKRETAR,

Mustafa Gorana, dipl.ing.maš.