07. Avgust 2024.
Obavještenje - Operativni sastanak u vezi projekta rekonstrukcija nasipa na rijeci Bojani
Sekretarijat za komunalne i stambene djelatnosti Opštine Ulcinj obavještava građane da će se u petak, 9. avgusta 2024. godine, s početkom u 10:30 časova, održati operativni sastanak u velikoj sali Opštine. Tema sastanka biće početak radova na rekonstrukciji nasipa na rijeci Bojani.
 
Sastanak se organizuje u okviru regionalnog projekta “Integralno upravljanje rizicima od poplava u proširenom slivu rijeke Drim”. Glavni projekat rekonstrukcije sistema nasipa na rijeci Bojani, koji je prihvaćen od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Opštine Ulcinj, predviđa sanaciju erodiranog dijela nasipa Gropat-Štodra.
 
Na sastanku će prisustvovati predstavnici izvođača radova, nadzorni organ, tim UNDP-a, kao i predstavnici našeg sekretarijata. Biće predstavljeni tehnički detalji projekta i planirani radovi. Cilj sastanka je obezbijediti redovnu komunikaciju i saradnju sa lokalnim zajednicama, kako bi se osiguralo kvalitetno izvođenje radova i uspješno realizovale predviđene aktivnosti.
 
Pozivamo sve zainteresovane građane, a posebno stanovnike iz područja obuhvaćenog projektom, da prisustvuju sastanku.
 
Za dodatne informacije možete se obratiti Sekretarijatu za komunalne i stambene djelatnosti.
Email: sekom@ul-gov.me