25. Decembar 2018.
Novogodišnji koktel Opštine Ulcinj

U hotelu „Mediteran“  21 decembra.2018 god održan je  tradicionalni Novogodišnji koktel koji je organizovala Opština Ulcinj.

Predsjednik Loro Nrekić pozdravio je sve prisutne i poželio im uspješnu 2019. godinu.

Upoznao je prisutne o godišnjim dostignućima i planovima koje opština ima za naredni period.

Predsjednik je izrazio uvjerenje da će se u ovoj opštini naredne godine započeti realizacija niza značajnih investicija.

Na ovoj manifestaciji uručena su i priznanja. Za najboljeg sportistu Ulcinja u 2018 godini proglašen je košarkaški reprezentativac Crne Gore Vladimir Mihailović, najbolji sportski tim Košarkaški klub „Ulcinj“,najbolji fudbaler Argzim Rexhoviq, najbolji košarkaš Haris Karamanaga,kao ostali sportisti opštine Ulcinj u drugim kategorijama.

Najbolji učenici iz Srednje škole „Bratstvo-jedinstvo“ su Nejra Mujali i Ksenija Popović, iz Gimnazije „Drita“ Zahide Lesheviq, iz OŠ“Marko Nuculović“ Irena Selčanin, iz OŠ „Maršal Tito“ Diandra Kočan i Arisa Dervishi,iz OŠ „Bedri Elezaga“ Ervan Gjeka,i iz OŠ Boško Strugar Linda Mollabeqiri i Mihailo Bojanović

Takođe, nagrađena su tri službenika ispostave policije u Ulcinju:Radovan Dragojević,Sladjan Šaban i Andrija Brisković.

Za najboljeg službenika odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj izabran je Janjić Miomir.

Priznanje je dodijeljeno i najboljem medicinskom radniku Doma zdravlja Ulcinj,koje je pripalo Dr Sabrije Taipi,priznanje za požrtvovanost i poseban doprinos za unapredjenje zdravstvene zaštite pripalo je Organizacionoj jedinici za hitnu medicinsku pomoć-Ulcinj,u vidu zahvalnice.