22. Oktobar 2018.
U posjeti Opštini Ulcinj,boravio je rektor Univerziteta Adriatik prof.dr Stevo Nikić sa saradnicima

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić,primio na sastanak rektora Univerziteta “ Adriatik“ prof.dr Stevo Nikića sa saradnicima.

Na sastanku je iskazano zadovoljstvo,što je i Ulcinj postao Univerzitetski grad,te omogućio velikom broju mladih da studiranje nastave u rodnom gradu.

Predsjednik Opštine Ulcinj  Loro Nrekić, riječima dobrodošlice zahvalio se rektoru Univerziteta “Adriatik”  prof.dr Stevo Nikiću, na dobrom tretmanu i kvalitetnom obrazovanju i edukaciji naših studenata koji su odabrali  “Fakultet za mediteranske studije” u Ulcinju,koji je u sastavu Univerziteta “Adriatik”.

Rektor prof.dr Nikić je iskazao zadovoljstvo dosadašnjim radom odeljenja Univerziteta “Adriatik” u Ulcinj “Fakulteta za mediteranske studije”,te velikom odzivu studenata,koji su od samog početka čvrsto vjerovali u viziju našeg Univerziteta,te postali prva generacija diplomiranih studenata.

Sastanak čelnih ljudi Univerziteta “Adriatik” i Opštine Ulcinj je protekao u veoma konstruktivnoj i srdačnoj atmosferi, pri čemu su gosti detaljno upoznali rukovodioce lokalne uprave o svakodnevnom radu, ali i vizijom kojoj teže. 

Zaključno sa ovom posjetom, dogovoren je kontinuitet dobre saradnje izmedju Univerziteta “Adriatik” i lokalne uprave Ulcinj