20. Jul 2018.
Skupština Opštine Ulcinj: Audio prikaz sjednice lokalnog parlamenta na zvaničnom sajtu Opštine Ulcinj

U cilju transparentnosti rada Skupštine, Skupštinska služba uvodi jednu od novina. Naime na zvaničnm sajtu Opštine Ulcinj http://ul- gov.me svi zainteresovani građani Ulcinja, a i šira javnost u mogućnosti su da prate audio prikaz sjednice lokalnog parlamenta Opštine Ulcinj. Građanima smo takođe omogućili tabelarni prikaz odbornika, koji učestvuju u diskusijama na sjednicama lokalnog parlamenta. Za audio prikaz kliknite ovdje. 

Ovim su se stekli svi uslovi da građani kao i šira javnost imaju mogućnost da u svakom trenutku imaju uvid o tome, šta je koji odbornik govorio na sjednicama lokalnog parlamenta, ko je od odbornika participirao u diskusijama i ne samo to, tabelarni prikaz građanima daje mogućnost da imaju precizan uvid od koje do koje je minute odbornik učestvovao u diskusijama.

U narednom periodu, Skupština ima u planu formiranje kancelarije za medije i arhivsku građu u cilju transparentnog rada i praćenja svih aktivnosti Skupštine Opštine Ulcinj. 

Ovim putem pozivamo sve građane, pojedince, predstavnike nevladinih organizacija, da nam se obrate sa sugestijama, preporukama i inicijativama, kojim bismo još više pospješili transparentnost rada skupštinske službe i povećali povjerenje građana u predstavnički dom ovog drijevnog grada.