22. Septembar 2017.
Predsjednik Cungu dočekao je našeg šampiona Harisa Karamanagu

Predsjednik Opštine Nazif Cungu dočekao je danas našeg sugrađanina, talentovanog košarkaša Harisa Karamanagu. Haris je dio šampionskog tima Crne Gore koji je na evropskom prvenstvu u košarci za kadete osvojio srebrnu medalju.

Jendo je sigurno, a to je da čitav grad na svoj način podržao Harisa što ga i dodatno motiviše. Za to se on svima mnogo zahvaljuje a najveću zahvalnost po njegovim riječima duguje svojoj porodici koja ga je od malih nogu svakim danom maksimalno podržala i motivisala.

Opština Ulcinj ima tendenciju da maksimalno podrži sve sportove kako bi i drugi sportisti nastavili istim putem kao i Haris jer je u suštini, njihov uspjeh, to što nas sve čini izuzetno ponosnim. U ovom slučaju, Harisa je najviše motivisao uspjeh da radi još napornije kako bi postao što bolji igrač.

Za nas je posebno zadovoljstvo i privilegija što jedan mlad momak iz Ulcinja je uspio da postane dio ove vrhunske generacije koja je ove godine ispisala istoriju crnogorske košarke osvojivši titulu vicešampiona Evrope. U tom periodu, Haris je svojim igrama, angažmanom i ponašanjem bio pravi ambasador našeg grada i u tom pogledu zaslužuje sve pohvale. Sa druge strane, Opština Ulcinj će iz svog budžeta izdvojiti simbolična sredstva koja će Harisu koristiti kao podsticaj da nastavi istim putem i uloži maksimalne napore kako bi bio izvanredan sportista, istaknuta osoba i  ambasador našeg grada širom svijeta.